Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker systemutvecklare till kund i Malmö! jobb i Malmö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker systemutvecklare till kund i Malmö! på StudentConsulting

Vi söker systemutvecklare till kund i Malmö!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Heltid
Har du minst tre års erfarenhet av att arbeta som utvecklare och trivs i en roll som projektledare? Vill du komma in i ett växande företag i framkant i sin bransch? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

StageSmarts har på bara fyra år blivit världsledande inom lösningar för intelligent och övervakad eldistribution. Kunderna finns inom event, film, TV, teater, sport och de senaste projekten inkluderar Netflix, OS i Tokyo, Eurovision Song Contest och ett flertal filmstudios. Lösningarna kombinerar elkraft, sensorer och IoT teknik för att skapa smart och säker distribution av el. Utvecklingsarbetet sker delvis ute hos kund och nu behöver de någon som kan ansvara för den löpande projektledningen. Du kan läsa mer om företaget på [ Link removed ] .

Vi söker en utvecklare som kan ta ett helhetsgrepp om utvecklingsarbetet och ta systemet vidare till nästa nivå inom användarupplevelse och funktionalitet. Man kommer att arbeta med företagets produktutveckling och ha fokus på systemutveckling. Det är av stor vikt att du har god förståelse för embedded-teknik och den bakre delen av systemet som är uppbyggt kring ARM processorer och Debian Linux. Merparten av informationen som samlas in är på embedded-nivå. Man arbetar i användarens browser och därför ser vi att du har en god förståelse för webb.

Du kommer att arbeta med:
-Utveckling och programmering i webbläsare
-Linux Management Console
-HTML/CSS
-JavaScript
-NodeJS

Detta är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd direkt av StageSmarts. Tjänsten startar omgående, så snart vi hittar rätt person. Arbetet kommer att utföras på kunds kontor nära Mobilia i Malmö samt hos deras tillverkare i Arboga ett par dagar i månaden. Detta är en heltidstjänst och arbetstiden är förlagd till sedvanliga kontorstider måndag till fredag, viss flexibilitet finns.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för programmering samt motiveras av att driva projekt och samarbeta med både interna och externa parter.

Vi letar efter dig som:
-Har en eftergymnasial teknisk utbildning, som till exempel systemutvecklare
-Har erfarenhet av produktutveckling inom det elektrotekniska området
-Har erfarenhet av projektledning
-Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du driven, kommunikativ och mån om att ditt arbete ska hålla högsta kvalitet. Då detta är en bredare roll som innehåller både kod och projektledning är det ett krav att du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du kan kommunicera effektivt och drivs av att arbeta mot uppsatta mål.

Låter detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen att söka redan idag! Vi hanterar ansökningar löpande.

Sökord: Utveckling, Projektledning, Programmering, Webbutvecklare, Systemutvecklare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58924