Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker svetsare till vår kund i Olofström. jobb i Olofström på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker svetsare till vår kund i Olofström. på Uniflex

Vi söker svetsare till vår kund i Olofström.

Uniflex Olofström, Blekinge län Heltid
Jobbeskrivning
Nu söker vi en manuell svetsare till vår kund som är belägen strax utanför Olofström. Du kommer att ingå i ett team på 8 medarbetare med ansvar för manuell svetsning och robotsvetsning av komponenter till fordonsindustrin. Arbetet är omväxlande och kräver stor flexibilitet och samarbete inom teamet. Arbetet är förlagt på dagtid och tillträde är snarast. Du kommer att vara anställd av Uniflex och arbeta som konsult ute hos kund.

Personliga egenskaper
Du som söker ska ha en verkstadsteknisk utbildning med inriktning mot svetsning och gärna utbildning i ISO5817. Du ska ha goda kunskaper i mig-/magsvetsning i svart material samt giltigt truckkort. Det är meriterande om du dessutom har kunskaper i Tig-svetsning och erfarenhet av andra material samt traversförarebevis. Som person är du: • Driven • Problemlösningsorienterad och har en vilja till ständiga förbättringar. • Lättlärd samt har lätt att ta tillvara på tidigare kunskaper/erfarenheter • En god lagspelare som samtidigt har förmågan att arbeta självständigt B-körkort är ett krav. Då tjänsten skall tillsättas snarast möjligt så tillämpar vi löpande intervjuer vilket kan innebära att tjänsten kan vara tillsatt innan utsatt slutdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56375