Jobbet Vi söker studerande back-endutvecklare för kommande uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker studerande back-endutvecklare för kommande uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Studerar du just nu och har en passion för programmering? Kanske har du som mål att arbeta med back-end efter examen? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

För kommande uppdrag hos kund söker vi dig som vill extrajobba på ett snabbväxande företag inom digital annonsering där du ges stort utrymme att själv välja uppgifter som intresserar dig. För den rätte kandidaten kan även ett heltidsjobb efter studierna vara aktuellt.

Kunden är ett snabbväxande svenskt företag som arbetar med programmatisk annonsering som hjälper varumärken och företag att nå sina målgrupper och marknadsföringsmål mer effektivt. Deras system fungerar genom avancerade algoritmer och data som utför automatiserad handel av annonsutrymmen.

Som back-endutvecklare kommer du att bygga och utveckla kundens system för automatiserad onlinemarknadsföring med målet att öka prestanda och hastighet. Du ges stort utrymme att välja uppgifter som du tycker är spännande i den befintliga backloggen samt att självständigt hitta lösningar. Förutom de andra utvecklarna i teamet kommer du också att samarbeta med säljare och operationsteamet för att bättre förstå hur kundens produkter fungerar.


För att vara aktuell för tjänsten behöver du studera på minst 50 %.

Detta söker vi:

Vi söker dig som läser en teknisk utbildning, förslagsvis Civilingenjör med inriktning data eller likvärdigt. Du har med fördel arbetat med någorlunda liknande uppgifter alternativt har ett gediget intresse för programmering och kanske arbetat på hobbyprojekt vid sidan av dina studier.

Som person behöver du vara lyhörd, driven och problemlösande.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha tillgänglighet att jobba mellan ca 8-16 timmar i veckan.

Passar du in på tjänsten? Tveka inte att söka då vi kontaktar intressanta kandidater löpande.

Sökord: programmering, online marketing, utvecklare, backend

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54838

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till