Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker studenter till vår kund inom fordonsindustrin! jobb i Göteborg på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker studenter till vår kund inom fordonsindustrin! på Uniflex

Vi söker studenter till vår kund inom fordonsindustrin!

Uniflex Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Jobbeskrivning
Uniflex söker nu studenter som ska arbeta som maskinoperatörer, gärna med erfarenhet inom svets,lager eller produktion, för uppdrag hos vår kund Tenneco som är lokaliserat i Arendal. Vi ser gärna att du har en längre tid kvar på dina studier och ser detta som ett passande extrajobb vid sidan om dina studier. Tenneco söker studenter som kan arbeta antingen dag, kväll eller nattskift. Tenneco är ett företag som är väldigt familjärt och värnar om sin personal. Som maskinoperatör kommer du att arbeta med att övervaka, justera och ansvara för driften av produktionens maskiner. Arbetsrollen är varierande, så har du erfarenhet av svets kan en del svetsarbete i både rostfritt och svart material också förekomma.

Personliga egenskaper
- Erfarenhet från lager/produktion • B-körkort •Truckkort • Studerar eller har någon annan sysselsättning på minst 50% Meriterande för rollen: • Gymnasieutbildning inom teknik • Godkända gymnasiebetyg Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56031