Jobbet Vi söker studenter som vill extrajobba med programmering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker studenter som vill extrajobba med programmering publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu drivna studenter inom elektronik, datorteknik eller datavetenskap till ett uppdrag på Sigma. Detta är en unik chans att utveckla dina kunskaper, skapa kontakter och testa dina förmågor i skarpt läge.

Information om uppdraget:

Sigma är ett teknikkonsultföretag med fokus på process-, produkt- och produktionsutveckling. Du kommer att arbeta i team tillsammans med både andra studenter och heltidskonsulter på Sigma och kommer att ha ett aktivt erfarenhetsutbyte inom gruppen. Arbetet går att anpassa utifrån studietakt. Anställningen sker av StudentConsulting och och du jobbar ute hos Sigma.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har grundläggande kunskaper inom C, C++, Python, Matlab eller Java. Du har även grundläggande kunskaper om givare, signalbehandling och seriell dataöverföring. Du bör också ha bra förmåga att skriva tekniska specifikationer och föra dokumentation kring ditt egna arbete. För att vara aktuell för rollen krävs det att du är studerande eller har annan sysselsättning på mist 50%.

För att lyckas i rollen är det viktigt att kunna kommunicera väl med ingenjörer inom exempelvis systemteknik, mjukvaruutveckling och elkonstruktion. Som person är du engagerad, uthållig, flexibel, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd och kan snabbt anpassa dig till olika situationer. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som att arbeta i team med andra. Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Intervjuer sker löpnade så vi ser fram emot din ansökan snarast.

Om arbetsgivaren:

Sigma Industry East North AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom process-, produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50113

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till