Jobbet Vi söker studenter för produktionsarbetare i Höganäs! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker studenter för produktionsarbetare i Höganäs! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Höganäs

Arbetsbeskrivning

Söker du ett arbete med varierande arbetsuppgifter? bland annat paketeringsarbete, sorteringsarbete, plock och pack med truck, enklare maskinarbete och produktionsarbete.

Information om uppdraget:

Som produktionsmedarbetare kommer du att arbeta i produktionslinjerna där dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att packa produkter samt övervaka produktionen. En del truckkörning kommer även att ingå i dina arbetsuppgifter då du kommer att hämta och lämna varor till produktionslinjen. Du kommer tillsammans med ett team ansvara för att det är ordning och reda samt noggrant följa de säkerhetsanvisningarna som finns. Produktionslokalen håller höga hygienkrav och du kommer därför även att medverka i arbetet inom hälsa, miljö och säkerhet. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag och två-skift tillämpas. Placering är företagets produktionsfabrik i Höganäs.

I din roll som produktionsmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
-Packning av diverse produkter
-Truckkörning

Detta söker vi:

Vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande, och har lätt för att anpassa dig till olika typer av miljöer. Vi ser gärna att du trivs med att jobba i ett högt tempo och är stresstålig. Eftersom du kommer att vara ansiktet utåt för StudentConsulting ställer vi höga krav på ett professionellt bemötande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i produktion och livsmedel sedan tidigare, men det är inget krav för tjänsten

Viktigt för tjänsten är:
B-körkort och tillgång till bil
Truckkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54674

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till