Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker skjutstativförare! jobb i Jönköping på Aditro Logistics

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker skjutstativförare! på Aditro Logistics

Vi söker skjutstativförare!

Aditro Logistics Jönköping, Jönköpings län Heltid
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Just nu söker Aditro Logistics Staffing AB dig som vill ta dig an ett längre uppdrag hos en av våra kunder i logistikbranschen som skjutstativförare. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! 

Arbetsuppgifter
Om tjänsten Tjänsten som Skjutstativförare är på heltid och du kommer bland annat att arbeta med inlagring och utlagring.

Din profil
Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom lagerhantering och erfarenhet av skjutstativ att söka tjänsten. Om du har erfarenhet av orderhantering, har erfarenhet av att arbeta på lager och har erfarenhet av industri eller logistik ser vi det som meriterande. krav: • behärskar svenska i både tal och skrift • kan köra skjutstativ • har truckkort

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1843