Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker säljare till Sensor Group i Umeå! jobb i Umeå på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker säljare till Sensor Group i Umeå! på StudentConsulting

Vi söker säljare till Sensor Group i Umeå!

StudentConsulting Umeå, Västerbottens län Heltid
Är du intresserad av försäljning? Brinner du för att skapa långsiktiga relationer? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Sensor Försäkring befinner sig i en expanderingsfas och är i full fart med att öppna upp kontor i Umeå! Just nu söker vi säljare som vill vara med på deras resa. Arbetsplatsen präglas av glädje, öppenhet och gemenskap. Här kommer du till ett företag där du får alla verktyg som behövs för att du ska lyckas i din roll som säljare. Sensor Försäkring är mån om sina anställda och som nyanställd kommer du att få ta del av ett gediget utbildningsprogram, för att du ska känna dig trygg i ditt arbete. Utbildning sker även löpande under din karriär på Sensor Försäkring, allt för att du ska få möjligheten att utvecklas! Det krävs ingen tidigare erfarenhet från försäkringsbranschen, det viktigaste är viljan att lära. Som säljare använder du telefon och dator som främsta verktyg. Arbetsuppgifterna består av att kontakta befintliga och nya kunder med ambitionen att skapa sund försäljning och långvariga kundrelationer. Tjänsten är på heltid och kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt person för jobbet.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett intresse för sälj. Du är social och duktig på att bygga relationer med andra människor. Du är positiv och karismatisk. Du trivs med att arbeta i team och är duktig på att stötta dina kollegor. I denna rekrytering har vi inget krav på utbildning eller erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och engagemang. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare, Ebba Burman, via mail: [ Email address blocked ] . Urval sker löpande, så tveka inte, sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60183