Jobbet Vi söker säljare till ICA Maxi Special Borås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker säljare till ICA Maxi Special Borås publicerad av ICA

Deltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning

ICA Special är den del av ICA som arbetar med allt utom mat, till exempel husgeråd, kläder, böcker, servetter, lek och grilltillbehör. ICA Special arbetar mot ICAs 1400 butiker i Sverige och är ”service provider” till Baltikum.
Funktionen ansvarar också för resultat och drift av Maxi Special AB, en helintegrerad kedja med 81 enheter som drivs i Maxi ICA Stormarknad med ca 800 medarbetare och en omsättning på ca 5 miljarder. Livsdelen ägs och drivs av enskild handlare.
Arbetsuppgifter

Som säljare på MAXI Special är du en viktig lagspelare som deltar i arbetet i hela butiken. Som person är du serviceinriktad, kundfokuserad och gillar utmaningar och ett högt tempo, du skall även gilla att ta emot varor, fylla på i butik och ha ett gott öga för färg, form och exponeringar. Erfarenhet inom säljyrket prioriteras.
Din profil

Du som söker skall ha relevant utbildning eller tidigare arbetat i butik gärna med specialvaror. Du skall ha gott om energi och ha viljan att utveckla vår butik tillsammans med dina medarbetare. Du har känsla för kundservice och ger alltid det "lilla extra". Egenskaper som vi värdesätter är prestigelöshet, samarbetsförmåga och ett glatt humör.                                                                                                                                      
Anställningsform

Tillsvidareanställning Deltid med 6 månaders provanställning
Tillträde

Enligt överenskommelse

Vi kommer ha intervjuer löpande.
Kontaktperson

Johan Andersson, Butikschef (johan.andersson@maxi.ica.se). Ansökningar via mail tas ej emot. Välkommen med din ansökan via ansökningslänken.
Sista dag för ansökan

2020-10-04


ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.


ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser.

Referens

R0011458

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till