Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker rekryteringskonsult för spännande uppdrag jobb i Stockholm på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker rekryteringskonsult för spännande uppdrag på Lernia

Vi söker rekryteringskonsult för spännande uppdrag

Lernia Stockholm, Stockholms län Heltid

Om företaget
Botkyrka kommun är den femte största kommunen i Region Stockholm och består av kommundelarna Alby, Fittja, Hallunda-Norsborg, Tullinge, Tumba och Vårsta-Grödinge.
Botkyrka kommun har cirka 93 000 invånare och cirka 6 000 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Brinner du för kompetensbaserad rekrytering och att hitta rätt person till rätt plats?
Botkyrka kommun satsar nu på att bygga upp en central rekryteringsenhet i kommunen!
Målet för arbetet är att öka kvaliteten i rekryteringsprocessen, förbättra kandidatupplevelsen samt att ge cheferna bättre förutsättningar att utföra sina uppdrag och därmed öka medborgarnöjdheten.
Som rekryterare hos vår kund  kommer du att tillsammans med två kollegor arbeta med hela rekryteringsprocessen från start till mål och självständigt planera, genomföra och följa upp dina projekt.

  • Administrera i rekryteringssystemet Visma.
  • Arbeta med utformning av kravprofiler, utformning av annonser, ta fram och utveckla arbetsprov, genomföra utvärderingar genom enkäter m.m.
  • Ansvara för referenstagning och kandidatåterkoppling under rekryteringsprocessen.

Formell kompetens

Är du nyexaminerad och har arbetat med rekrytering under din studietid, eller har du arbetat några år och tycker att rekrytering är det roligaste som finns? Vi söker  dig som vill arbeta som konsult via Lernia och hjälpa att bygga och utveckla rekryteringsarbetet i Botkyrka kommun!

Din bakgrund

Vi söker dig med en akademisk utbildning inom personal- eller beteendeområdet alternativt en eftergymnasial utbildning inom HR. Du har arbetat med rekrytering förut, där vi gärna ser att kompetensbaserad rekrytering är en del av erfarenheten. Du får gärna ha ansvarat för hela rekryteringsprocessen. Har du  arbetat med olika former av arbetsprov och testverktyg (vi använder AONs tester) eller har erfarenhet av search och målgruppsanpassad marknadsföring är det  positivt.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som rekryterare tror vi att du har god samarbetsförmåga och att du är en konstruktiv lyssnare och kommunikatör. Du tar gärna initiativ i sociala sammanhang och du har förmågan och viljan att på ett prestigelöst sätt bygga relationer för att gemensamt arbeta mot uppsatta mål. Du är strukturerad och organiserad och planerar självständigt ditt arbete och håller deadlines. I det här arbetet får du användning för din problemlösningsförmåga och kreativitet - målsättningen är att hitta nya lösningar på gamla problem.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
 Visstidsanställning / tre månader/ Botkyrka/Stockholm.

Tillträdesdag
Omgående.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 172949