Jobbet Vi söker redovisningsekonomer till ICA Affärsservice har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker redovisningsekonomer till ICA Affärsservice publicerad av ICA

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Hos oss på ICA Affärsservice finns en spännande blandning av den stora koncernens styrka med den enskilda handlarens entreprenörsanda. Vi är i ständig förändring och det händer alltid nya saker vilket leder till utvecklande arbetsdagar. ICA ligger i framkant när det gäller många områden och ICA Affärsservice satsar hela tiden på innovation inom ekonomi- och lönetjänster för framtiden.
Som en del av ICA Affärsservice kommer du att arbeta tillsammans med många engagerade och professionella kollegor som sätter en stolthet i att alltid göra våra kunders vardag enklare. Vill du så finns fantastiska möjligheter att utvecklas med oss!


Hur kommer min vardag att se ut? 
Du kommer hantera ICA butikernas bokföring, avstämningar, skattedeklarationer, framtagande av månadsrapporter och visst bokslutsarbete. Du kommer att ha en nära dialog med ICA butikerna och även deras kunder och leverantörer. Dessutom kommer du ha ett 50-tal kollegor som har samma arbetsuppgifter.


Vilka förväntningar och utmaningar finns det i rollen?
Du förväntas kunna planera och prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt och ta ett gemensamt leveransansvar mot kunden tillsammans med övriga i teamet. Vi ser att du kan ”kavla upp ärmarna” där det behövs under arbetstoppar. De främsta utmaningarna är att strukturera och prioritera rätt samt att hålla deadlines.


Vad ser ni för bakgrund på personen och vilka egenskaper ser ni som karaktäristiska?
Du har avslutat din högskole- eller universitetsutbildning eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. För att trivas i rollen är du positiv, nyfiken och har en stark vilja att lära dig nya saker. Du känner även igen dig i att vara strukturerad och gillar att driva det du tar dig an framåt. Du tycker det är kul med ständig förändring och har förmågan att snabbt prioritera när det kommer ad hoc uppgifter. Självklart har du god kommunikativ förmåga och är en bra lagspelare.


Ingår det något resande i rollen och hur mycket i så fall? 
Du kommer att åka på kundbesök till några av dina kunder runtom i Sverige under året.
Anställningsform

Tillsvidareanställning och vikariat 
Tillträde


Omgående
Kontaktuppgifter

Frågor om tjänsterna besvaras av rekryterande chef:
Carolina Söderström, 021-16 34 81, carolina.soderstrom@ica.se


Fackliga kontakter
Unionen: Umit Dag, 010-422 15 98, umit.dag@ica.se
Akademikerföreningen: Kontaktas via mailbox: akademikerforeningen@ica.se

Sista dag för ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-08-14.
Urvalet kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats. 


Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.


Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

Referens

R0011415

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till