Jobbet Vi söker produktionstekniker till kund i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker produktionstekniker till kund i Linköping publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Linköping
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning



Arbetsbeskrivning

Vi söker nu ett flertal produktionstekniker inom beredning till kund i Linköping.

Vi söker drivna och innovativa personer med erfarenhet inom kabeltillverkning och/eller kablagetest samt mekinstallation.

Arbetet sker inom olika projekt där produktionsteknik är en viktig länk mellan konstruktion och produktion, för att säkra att de tekniska lösningarna är både producerbara samt kostnadseffektiva. Du kommer i huvudsak att granska producerbarheten för nya produkter, beredning av produktionsunderlag både för nya och befintliga produkter, utveckla nya och befintliga produktionsflöden samt effektivisera för ständiga förbättringar.

Uppdraget kommer genomföras på heltid på plats hos kund i Linköping. Uppdraget avses starta så snart som möjligt och pågå under initialt 12 månader med goda möjligheter till förlängning.



Formell kompetens

  • Vi söker dig som har erfarenhet från att ta fram produktionstekniska lösningar för montering i både nya och pågående projekt från tidiga konceptstudier till färdig produkt, även kunna vidareutveckla produkterna.
  • Gymnasieexamen, alternativ relevant vidareutbildning inom högskola- och universitet. Även YH-utbildning.

Som person är du driven, engagerad och har en vilja att utvecklas inom produktionsteknik. Du är noggrann, innovativ och strukturerad och kan självständigt söka den information som anses nödvändig för att genomföra en uppgift. Arbetet sker oftast i projektform vilket medför många gränssnitt och kontaktytor. Det förutsätter att du har god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra. Goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att lyckas i rollen, då det används i stor utsträckning.



Meriterande kompetens

  •  Tidigare erfarenhet av produktionsrelaterat arbete, t ex produktionsteknik och montering.
  • Kunskap inom teknik såsom mekinstallation eller delmontering inklusive sammanbyggnad och slutmontering, samt erfarenhet inom ytbehandling/måleri är också meriterande.
  • Erfarenhet av Delmia, Catia V5, Enovia VPM, IFS ERP och Teamcenter är meriterande.


Omfattning/Ort

Heltid/Linköping


Information

Tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum då rekryteringen sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!



 

 

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

43485

Liknande jobb

Produktionstekniker Linköping SAAB
Produktionstekniker Åtvidaberg Unik Resurs

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till