Jobbet Vi söker produktionspersonal har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker produktionspersonal publicerad av Skill

Heltidsanställd
Emmaboda
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Just nu söker vi produktionspersonall till kund i Emmaboda. Intervjuer sker löpande då det är flera tjänster som ska tillsättas.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i produktionen med glashantering. Det krävs driv, vilja och en inställning där ingenting är omöjligt. Du ska vara lätt art samarbeta med och kunna arbeta i olika arbetslag. Det krävs noggrannhet i det du gör och att du är uppmärksam på detaljer. Anställningstiden är 6 månader med chans till förläning. Arbetstiderna är 2 skift vilket innebär att du måste kunn ata dig till arbetsplatsen när det inte går kollektivtrafik.

Din profil
Du har erfarenhet från industriell miljö. Du har truckkort Du har traverskort Du har Säkra lyft utbildning För rätt person så kan vi stå för vissa utbildningar.

Ansökningsförfarande
Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka redan idag. Kontakta Richard Herbertsson, 0455-10401, richard.herbertsson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3613

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till