Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker processoperatör till Markaryd! jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker processoperatör till Markaryd! på Uniflex

Vi söker processoperatör till Markaryd!

Uniflex Växjö, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
Du kommer att få ett stort ansvar i ett rullande tre-skifts schema. Här arbetar ni i lag om ca 8 personer, där ni ställer, justerar och kör maskiner med så få stopp som möjligt. Det dagliga underhållet sköter du, men även lättare reparationer eller större serviceåtgärder kan förekomma, så det är en merit att du är maskintekniskt kunnig/ intresserad. Företaget ligger i Markaryd och inhyrningen kan komma att övergå till en anställning hos kund.

Personliga egenskaper
Du har en dokumenterad erfarenhet som processoperatör med ex maskinunderhåll och igångsättande, drift och justering vid kontroll av producerat material. Vi ser gärna att du • är maskintekniskt kunnig, gärna från gymnasie- eller universitet/ högskola • van att ta egna beslut • har lätt för att samarbeta för att nå de gemensamma målen • har B-körkort Frågor om tjänsten svaras lämpligen på [ Email address blocked ] . Uniflex intervjuar löpande så välkommen med din ansökan redan idag.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55687