Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker personal för internlogistik jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker personal för internlogistik på Uniflex

Vi söker personal för internlogistik

Uniflex Växjö Heltid
Jobbeskrivning
Micropower Group är en koncern som designar, tillverkar och marknadsför litium-jonbatterier, batteriladdare och system för industriella kunder över hela världen. Koncernen finns representerade med egna bolag i Sverige, Finland, Tyskland, USA och Kina. Micropower Group är idag en av Europas största tillverkare av industriella batteriladdare och litium-jonbatterier och befinner sig i en spännande expansionsfas. Här erbjuds en arbetsplats som präglas av gemenskap, kvalité och där personligt engagemang värderas högt. För mera information om koncernen vänligen besök [ Link removed ] Vi söker nu personal med truckkort, för arbete med Micropowers internlogistik. Här förser du b.la produktionen med material så att arbetat flyter på, du flyttar de färdiga produkterna till utlastningen så att de sedan kan transporteras till kunder.

Personliga egenskaper
Som person är du van vid att arbeta fysiskt och trivs med ett högt arbetstempo. Din del i processen är att med hög servicekänsla förse produktionen med material så att de hela tiden har att göra i de automatiserade linorna. Vidare har du en god och positiv inställning som bidrar till det positiva arbetsklimat som råder. Du har • Truckförarlicens • Vana av att arbeta med internlogistik • Erfarenhet av arbete i affärssystem • B-körkort Arbetstiden är förlagd på dagtid. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens utgångsdatum så välkommen med din ansökan redan idag. För mer information eller frågor gällande tjänsten är du välkommen att mejla [ Email address blocked ] Vi ser fram emot just din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56685