Jobbet Vi söker nya kollegor inom kundservice till vår kund i centrala Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker nya kollegor inom kundservice till vår kund i centrala Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö
22 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du serviceminded, engagerad och har förmågan att arbeta självständigt? Kan du börja redan 1 november? Ansök då omgående, så kanske det blir DU som börjar ny karriär i höst!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.
Just nu söker vi nya medarbetare som vill hjälpa vår kund, ett stort mediehus, att ge förstaklassig service till deras kunder.

Som kundservicemedarbetare kommer du via telefon, mejl och chatt möta befintliga och potentiella kunder. Din uppgift är att ge råd, svara på frågor och etablera goda kundrelationer och erbjuda kunden en servicenivå i toppklass. Detta gör du genom högt engagemang och tydliga målsättningar.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta heltid, med starti slutet av oktober. Tjänsten inleds med en utbildning i fem dagar. Dina arbetstider kommer i tjänsten vara dagtid måndag-fredag. Du kommer att arbeta som konsult uthyrd till vår kund.
Vi jobbar löpande med urval, så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är prestigelös och ödmjuk och gillar självständigt arbete. Det är också viktigt att vara stesstålig, lösningorienterad och ha en god kommunikationsförmåga.
Ett krav är att du tidigare ska ha arbetat med kundkontakt tidigare, gärna över telefon. Viktigt är att du trivs i en social miljö och brinner för service.
Ett krav är också att du ska ha god datorvana och snabbt kunna lära dig nya system.

Är du personen vi söker? Ta chansen och skaffa dig värdefull erfarenhet för framtiden! Sök tjänsten idag!

Sökord: Kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundservice, service, kundsupport, first line, helpdesk

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44917

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Kundtjänstmedarbetare Malmö Randstad AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till