Jobbet Vi söker nu transport/logistikledare till växande företag i Oskarshamn har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker nu transport/logistikledare till växande företag i Oskarshamn publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Oskarshamn

ArbetsbeskrivningOm företaget

Vill du vara en viktig resurs för en av våra kunder i Oskarhamn? Vi söker nu efter en ambitiös transport/logistikledare! Detta är ett företag som på ett snabbfotat sätt dagligen förflyttar och utför mängder med olika transport, lyft och entreprenadsuppdrag, allt i varierande storlek och omfattning. De ombesörjer uppdrag som utförs både lokalt i vårt närområde, i fjärran och runt om i övriga landet.

Uppdraget är initialt en del av Lernias konsultverksamhet med stora möjligheter till en framtida anställning hos kund.Arbetsuppgifter

I rollen som transportledare kommer du att ta ansvar för hela transportprocessen, allt från att kommunicera, ta emot order, planera, följa upp, rapportera samt säkerställa rätt prissättning. Du kommer att ha ansvar för att tillsammans med dina kollegor, skapa nytta och värden för våra kunder samt lönsamma uppdrag från våra beställare. Du kommer att ansvara för hela transportledningsprocessen från order till faktura.Formell kompetens

Vi söker dig som är ambitiös, har ett logiskt tänkande, är ordningsam men ändå adaptiv i ditt agerande. Det är viktigt att du har en helhetssyn men utan att förlora känslan för detaljer även vid högt tempo.

Vi förväntar oss att du är intresserad av att utveckla dig själv men även den verksamhet som företaget bedriver. Viktigt är att ha ett stort intresse för att jobba med människor, du är en god kommunikatör och vi ser gärna att kommunikationen kan växla mellan att utöva tydlighet, vara förstående samt en förmåga att agera diplomatiskt. Betydelsefullt är en känsla för laganda och att ha förmåga att arbeta i grupp.

Då IT-verktyg är företagets vardag bör intresset vara stort och förmågan att lära sig deras system snabbt är viktigt. Du har god datorvana och kunskaper i Officepaketet. Du kan uttrycka dig väl i det svenska språket i både tal och skrift, samt behärska engelska i tal och skrift.

Erfarenhet som transportledare är önskvärt men inte ett krav. Rätt person med rätt egenskaper ger företaget möjlighet att tillsammans utveckla personen till en framtida driven transportledare. Lämplig bakgrund kan vara chaufför med det där lilla extra drivet, produktionsplanerare, erfarenhet av annat serviceyrke med inslag av planering etc. Viktigast av allt är att du är positiv, engagerad och innehar ett stort driv men ändå är ödmjuk.

Meriterande kunskaper

- YKB, C-körkort, CE-körkort, truckkort.Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad och ambitiös person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du bör vara stresstålig och en fena på problemlösning.Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Du erbjuds en anställning via Lernia Bemanning med mycket goda möjligheter till en anställning hos kund.

Dagtid/Oskarshamn

Kan bli aktuellt med jourTillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelseInformation


Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! 

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Sara Rundberg martin.tagel@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

81169

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till