Jobbet Vi söker nu kredithandläggare för kommande uppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker nu kredithandläggare för kommande uppdrag publicerad av Amendo Bemanning

Jobbet utgår om 5 dagar
Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning
Just nu finns en stor möjlighet för dig som vill börja eller fortsätta din karriär inom bank och är sugen på att ta dig an nya utmaningar. Vi söker i dagsläget flertalet konsulter som är som är tillgängliga att börja på uppdrag hos våra kunder.

Vi söker både nyutexaminerade och erfarna personer för ett flertal spännande konsultuppdrag inom krediter hos våra kunder. 

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att du är nyutexaminerad från vill nu få in en fot i branschen och starta din karriär inom bank och finans. Vi ser gärna att du har erfarenhet från service- och administrationsroller där man haft kundkontakt som en del av sitt arbete.

Det kan även vara så att du i dagsläget jobbar inom bank och finans med krediter och kreditbedömning mot privat och/eller företagskunder på bank eller annat kreditmarknadsföretag, och gjort det en tid och känner att du vill utvecklas ytterligare och testa på en ny roll i en ny organisation. Du trivs i en roll där du får arbeta både administrativt och med kundkontakt. Du bör kunna kommunicera flytande på både svenska och engelska samt ha goda kunskaper i Officepaketet.

Du är en person som är lösningsorienterad och vågar fatta beslut och ta initiativ. Samtidigt är du i kontakt med kunden engagerad med ett stort kundfokus. Utöver det skall du ha en stark drivkraft och en mycket god samarbetsförmåga.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Angelo Jovic, [ Link removed ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

teamtailor-956419-179518

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till