Jobbet Vi söker nu en Reservdels-admin/Godsmottagare till vår kund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker nu en Reservdels-admin/Godsmottagare till vår kund! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Umeå
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom logistik eller fordonsbranschen och vill arbeta med godsservice? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Arbetsplatsen är ett serviceföretag i Umeå inom mekanik och teknik med kunder från hela Sverige.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att jobba tillsammans med en godsmottagare, där du tar emot ankommande gods och för in det i systemet samt sorterar varorna i lagret. Du ska även sköta om och hantera garantier och returer till våra leverantörer. Arbetsuppgifterna innefattar även att sköta fakturor i Ascendo vilket innebär löpande redovisning. Du kommer även att utföra tjänster med utkörningar med gods.

Uppdraget innebär att du är anställd hos oss på StudentConsulting och arbetar hos vår kund. Anställningen är en heltidsanställning på minst 6 månader med möjlighet till förlängning eller övertag av kund. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, start 1 december.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har en utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet inom fordons/logistik branschen. Du bör också ha grundläggande kunskaper i Microsofts Officepaket. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i systemen GDS och/eller Impact. Då det är mycket administration, sortering av inkommande gods, fakturahantering samt att det förekommer en hel del kundbemötande ser vi gärna att du som person är strukturerad, självgående, initiativtagande och servicemedveten. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Krav:
• Truckkort A-B
• B-körkort

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44829

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Tieto i Umeå söker Software-designer Umeå StudentConsulting
Lönekonsult, Umeå Umeå Aspia
Butikssäljare till Ahlsell i Umeå Umeå StudentConsulting
Branch Manager to Umeå Umeå Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till