Jobbet INFICON söker ansvarstagande produktionstekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

INFICON söker ansvarstagande produktionstekniker publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Är du en ansvarstagande lagspelare som motiveras av att vara en nyckelspelare för dina kollegor? Vi på Inficon är mitt i en spännande tillväxtresa och behöver stärka upp vårt driftiga gäng med ytterligare en medarbetare. Vi söker nu dig som vill driva och utveckla vårt produktionstekniska arbete och på sikt även axla den viktiga rollen som EX-specialist. Nyfiken? Läs vidare!

Om företaget
INFICON AB härstammar från pionjären Sensistor som skapade vätgasmetoden för läcksökning och tätkontroll. Företaget har sedan början av 1980-talet framgångsrikt bedrivit utveckling, tillverkning och försäljning av vätgasdetektorer för läcksökning och ingår idag i INFICON koncernen, som är en världsledande leverantör av utrustning för gasanalys. I Skandinavien säljer företaget samtliga koncernens produkter för läcksökning och är dessutom ett av koncernens utvecklingscentrum för sensorteknik. Koncernen har 1000 anställda och omsatte 373 MUSD år 2017. INFICON AB finns i Linköping och har 25 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionstekniker på Inficon kommer du driva, utveckla och ständigt förbättra våra produktionstekniska processer både internt och externt. Du kommer ansvara för att våra processer förbättrar produktkvaliteten och att processflödena optimeras. Här får du vara med och driva industrialiseringsprocessen för våra nyutvecklade produkter och få utveckla och implementera testprocesser och system. Vissa av våra produkter används i så kallade EX-zoner och följer ATEX-direktivet för att bli certifierade som explosionsskyddade instrument. För att säkerställa att vi möter ATEX-kraven kommer du vara med och koordinera allt EX-arbete inom utveckling och produktionen av våra ATEX-produkter, för att på sikt ta över huvudansvaret för allt som rör ATEX-krav och EX-arbetet på koncernnivå. I rollen ingår det att ansvara för och driva igenom EX-certifieringar och vara kontaktpersonen för våra certifieringsorganisationer. I och med att vår koncern finns över hela världen kan en del resor förekomma i tjänsten. Hos oss har du en stor möjlighet att utvecklas och forma din roll ut efter de utmaningar vi har framför oss i under denna spännande resa framåt!

Din profil
För att passa in rollen så är du självgående och trivs med att få och ta mycket ansvar. Du motiveras av att vara en viktig kugge för hela företaget och ständigt utveckla våra processer. Då du kommer ha många kontaktytor både internt och externt så är du kommunikativ, pedagogisk och har förmåga att bygga långsiktiga relationer. Vi ser även att du har ett brinnande intresse för teknik, är nyfiken och ständigt på jakt för att lära dig mer. Mer konkret ser vi att du:
•Har erfarenhet av arbete som produktionstekniker
•Är civilingenjör inom teknisk fysik eller elektronik
•Har vana av att dokumentera krav, metoder och resultat löpande
•Är strukturerad och har ett process- och flödestänk
•Behärskar engelska flytande i tal och skrift Det är meriterande om du tidigare har arbetat med EX-produkter, ATEX-krav eller certifieringar. Hos oss får du ett ansvarsfullt arbete och i en roll som är en viktig del för att vi tillsammans skall lyckas med vårt uppdrag. Då du kommer in i ett team med en härlig och familjär stämning så lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Här värdesätter vi och hjälper varandra. Vi lyssnar på varandras tankar och idéer och uppmuntrar initiativ.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan på www.skill.se. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Helena Borg Hartwig, 013-495 89 52 alt helena.borg.hartwig@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3913

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till