Jobbet Vi söker nu en plåtmontör till vår kund i Kungsängen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker nu en plåtmontör till vår kund i Kungsängen publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Bro

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann, effektiv och trivs med fysiskt arbete? Då låter det som att det är just dig vi letar efter!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för kunds räkning personer som vill arbeta som plåtmontörer på ett industri företag i Kungsängen.

Som montör kommer man att ha hand om plåttillverkningen. Man tillverkar komponenter till färdiga produkter. Konsulterna kommer syssla med enkel montering och att hänga upp komponenter på lacklina.

Uppdraget startar när vi har hittat rätt kandidater och kommer pågå 6 månader. Arbetstiderna är belagda Mån-Tors 07:05-16:30 och fredag 07:05-13:54. Det är ett plus om du har B körkort och tillgång till bil eller om du bor nära arbetsplatsen.Som konsult är man anställd av StudentConsulting och hyrs ut till vår kund.

Detta söker vi:

För att vara rätt person för denna tjänst måste du vara ordningsam och noggrann samtidigt som du är effektiv och snabb. Du ska vara stresstålig och flexibel i ditt arbetssätt, samt kunna planera ditt arbete och jobba självständigt. Du måste klara av fysiskt arbete och en del tunga lyft. Vidare vill vi att du är bra på att samarbeta.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51568

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till