SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Vi söker nu en Operations Manager till sjö-teamet på Scan Global Logistics jobb i Göteborg på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Vi söker nu en Operations Manager till sjö-teamet på Scan Global Logistics på Poolia

Vi söker nu en Operations Manager till sjö-teamet på Scan Global Logistics

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Är du en naturlig ledare & lagspelare? Trivs du i en internationell miljö och har dokumenterad ledarerfarenhet? Vill Du arbeta på en arbetsplats som präglas av engagemang, delaktighet och arbetsglädje. Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
För att trivas och lyckas i rollen så har du erfarenhet av att leda specialister inom logistik. Du är analytisk och resultatorienterad med förmåga att utveckla såväl medarbetare som verksamheten för att uppnå uppsatta mål. Som person är du driven i att vinna kundförtroende och sätter kundsammarbete i centrum för utvecklingen, både kortsiktigt och långsiktigt. Du förstår och utvecklar logistiska strukturerna samtidigt som du även är engagerad i det dagliga arbetet. Du har erfarenhet av att bygga team genom att inspirera och involvera medarbetare på ett sätt som skapar engagemang, utveckling och ansvarstagande. Du delegerar förtroendefullt med tydliga ramar och med ett strukturerat arbetssätt. Du kommer att ansvara för 10 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Det här är rollen för dig som trivs med att ta ansvar för de dagliga leveranserna av logistiktjänster på sjö.

Rollen innebär:

•  Fullt operationellt ansvar från avlastare till slutkund inklusive operativ hantering, personalresurser och ekonomiskt resultat för avdelningen
•  Ansvar för att överenskomna mål nås
•  Tätt samarbete med kunder, leverantörer och myndigheter
•  Utbyte och samarbete med kollegorna i ditt team samt övriga kollegor inom SGL
•  Att organisation, utveckling och prioritering är dagliga ingredienser i ditt arbete

Vem är du?
Du har en bakgrund inom sjölogistik. Fokuset i rollen är ditt ledarskap och det är viktig att du har flera års erfarenhet som ledare och är bekväm med att fatta beslut inom ditt ansvarsområde. För att du ska trivas i rollen bör du vara en god relationsskapare, lösningsfokuserad och ha en ”can-do-attityd”.

Du är bekväm med att driva små och stora initiativ för att utveckla verksamheten samt har god vana av ekonomisk uppföljning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Den viktigaste tillgången hos SGL är medarbetarna, varför det finns ett starkt fokus på varje enskild medarbetares utveckling och välbefinnande. Man arbetar tillsammans för att främja en kultur där 'respekt, integritet, entreprenörskap och kul' är en del av den gemensamma vardagen. Du som ledare har ett naturligt sätt att leda och vara en ambassadör för den kulturen som präglas på företaget.

Scan Global Logistics erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag där du kommer att bli en viktig del av den fortsatta tillväxten. Vill du vara med på en framgångsresa där du erbjuds en viktig roll i en dynamisk arbetsmiljö då är detta tjänsten för dig.

Om verksamheten
Scan Global Logistics är en global fullservicelogistikleverantör, som erbjuder okomplicerad logistik genom skräddarsydda lösningar gjorda av skickliga specialister, stolta problemlösare och passionerade entreprenörer. Vi är en global leverantör med huvudkontor i Norden och närvaro på alla kontinenter. Koncernen har egna kontor i 26 länder och närvaro på ytterligare 100 marknader genom partners och agenter. I Sverige har koncernen kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Norrköping, Malmö och Trelleborg.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos Scan Global Logistics är varje person en möjlighet att frigöra potential. Genom att ha människan i fokus, i alla situationer, gör vi världen lite mindre komplicerad. Kärnan i vårt DNA är en ”kan-göra-attityd” och viljan att alltid gå en extra mil för att hitta rätt logistiklösning, vare sig på väg, järnväg, hav, luft eller andra transportsätt. Vår kultur bygger på våra fyra dygder: respekt, integritet, entreprenörskap och glädje. Om du vill vara med i våra team av skickliga specialister, passionerade entreprenörer och stolta problemlösare som lever för att ta bort komplexiteten för våra kunder, är du välkommen att söka våra lediga tjänster.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde snarast.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta [Click Here to Email Your Resumé].

Vi bearbetar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 66612