Jobbet Vi söker nu en innesäljare till vår storkund i Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker nu en innesäljare till vår storkund i Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Vill du tillbringa dina dagar på ett arbete som kryllar av drivna och engagerade människor som älskar sälj? Letar du efter en ny utmaning som kan leda till utvecklings- och karriärmöjligheter? Sök då denna spännande tjänst som innesäljare!

Information om uppdraget:

Som innesäljare utvecklar du affären med våra kunder genom relationsskapande, god service och merförsäljning. Du arbetar i team med våra säljare vad gäller order- och offertskrivning, leveransbevakning, uppföljning och är delaktig i projekt, både internt och externt. Du ringer befintliga kunder för att sälja in ordinarie order, kampanjer och merförsäljning. Du samarbetar tätt med utesäljarna för att tillsammans skapa bra affärer och nöjda kunder. Du har tillsammans med utesäljare ansvar för en egen kundstock och arbetar för att behålla och öka lönsamheten hos kunderna.

Meriterande är ifall du har erfarenhet inom livsmedelsbranschen men inget krav.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är social, pigg och alert med sinne för service och struktur. Du har en känsla för affärer och tänker alltid på kundens bästa. Vi ser erfarenhet från en säljande roll som en stor fördel i rekryteringsprocessen. Som innesäljare behöver du vara strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Vi söker dig som förstår vikten av en god och långsiktig kundrelation. Vi ser även att du är positiv, resultatinriktad och trivs med att ta ansvar för dina arbetsinsatser. Som innesäljare är det centralt att du är driven och ämnar överträffa kundernas förväntningar på service, problemlösning och initiativtagande.

Tjänsten är ett sommarvikariat med arbetstiderna måndag-fredag 08-17. Är du personen vi söker? Tveka inte att söka idag - intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49076

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till