Jobbet Vi söker nu en händig person till vår kund i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker nu en händig person till vår kund i Göteborg publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du en positiv och noggrann person som vill få möjlighet att bli kyltekniker? Vill du desutom arbeta på ett företag som är ledande specialister inom kylteknik? Ansök redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som kyltekniker reser du till kunder runt om i göteborgsområdet, du kommer att utgå ifrån kontoret där du blir tilldelad uppdrag för att sedan åka direkt ut till kund. Du kommer att bistå med en variation av uppgifter som att utföra service, genomföra kontroller samt bygga och montera kylanläggningar. Du kommer självfallet att tillhandahållas handledning av en erfaren kyltekniker som progressivt kommer att hjälpa dig på vägen mot att bli en självständig kyltekniker.

Om företaget
Företaget har över 60 års erfarenhet inom branschen, de erbjuder installation, reparation och service av luftkonditionering, kyla, uppvärmning och energioptimering för företag och hushåll. Kunden erbjuder: -Kostnad för kylcertifikat -Möjlighet till förmånsbil -Resor -Kickoff

Din profil
Vi söker inte enbart dig som har utbildning eller tidigare erfarenhet utav kylteknik, vi lägger stor vikt vid vem du är som person. Vi tror att du som söker är van vid att arbeta metodisk med hög noggrannhet. Som person är det viktigt att du är lyhörd och lösningsfokuserad samt har en stark vilja att utvecklas och ta dig vidare i dina kunskaper. Skallkrav: -Svenska i tal och skrift -Körkort B -Hantverks bakgrund Meriterande -Arbetat som kyltekniker sedan tidigare -Kylcertifikat -Heta arbeten

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00 Placering: Göteborg Start: Enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse

Referens

20249

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till