Jobbet Vi söker nu en arbetsledare för natten till produktion i Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker nu en arbetsledare för natten till produktion i Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en arbetsledare/försteman till vår kund i Helsingborg. Ser du dig själv som en naturlig ledare och motiveras av att nå leveransmål? Tempot är högt och vi söker därför dig som trivs i en föränderlig miljö!

Information om uppdraget:

Som arbetsledare på natten har du som övergripande uppgift att se till att driften av produktionen sker på ett kontinuerligt och korrekt sätt, detta i nära dialog med arbetsledare och logistikavdelning. Du ansvarar för arbetsledning av operatörer och inhyrd bemanning under ditt skift samtidigt som du själv är med och producerar. Du kommer även att lära upp och stötta ny personal. Som arbetsledare arbetar du aktivt för en bättre arbetsmiljö och bidrar till en god atmosfär för säkerställa att samtliga under ditt skift trivs. Vidare ansvarar du för rapportera status vid skiftöverlämning till ansvariga arbetsledare.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
Se till att produktionens planering efterföljs
Se till att utrustning, maskiner och hjälpmedel sköts på korrekt sätt enligt överenskommelse
Bidra till att kvalitetssäkra produktionen så att det följer GMP:s riktlinjer
Tillkalla/informera nödvändiga instanser/personer vid olycka och produktionsstörningar
Kontrollera vid start av ny batcher att framplockat emballage och formulering stämmer med tillverkningsspecifikationen samt att produkterna har korrekt batchnummer
Delta i fyllningsarbetet samt omställning av maskiner
Utföra kontroller enligt kontrollinstruktioner - kontrollera utseendet på produkten, kontrollera under fyllning att mängd/vikt stämmer
Kalla in personal ifall det behövs

Detta söker vi:

Vi söker dig som tidigare har haft en arbetsledande roll på ett tillverkande företag. Som person är du flexibel och har en förmåga att göra rätt prioriteringar. Du har ett bra bemötande, god samarbetsförmåga och kan hantera situationer på ett lugnt och metodiskt sätt. Vi ser gärna att du arbetat natt tidigare.

Vi önskar att du har följande kvalifikationer:
Erfarenhet som ledare
Gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Erfarenhet från arbete inom livs
goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Vi förväntar oss att du har produktionserfarenhet och då gärna inom livsmedel och goda IT-kunskaper där meriterande. Som person vill vi att du är kommunikativ, lyhörd och kan arbeta självständigt samt stresstålig. Du ska också ha ett brinnande engagemang av att leda och entusiasmera en arbetsgrupp i det dagliga arbetet men även på ett strategiskt plan.

Sökord: försteman, arbetsledare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54242

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till