Jobbet Area managers / Skiftledare inom lager har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Area managers / Skiftledare inom lager publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som tidigare har haft personalansvar i roller som  arbetsledare eller skiftledare, där du har  erfarenhet av att arbetsleda en större grupp med teamledare och lagermedarbetare! 

Har du erfarenhet av lagerprocesser och logistikflöden och har förmågan att driva arbetsgrupper framåt ? Är du en ledare som har en stor problemlösnings- och initiativförmåga och vill ta ett stort ansvar i en spännande uppstartsfas - ska du söka jobbet som Area Manager!

Du kommer att vara anställd direkt hos Ingram Nordic Services på ett av Sveriges största lager i Brunna, Kungsängen!

Om tjänsten

Som Area Manager så kommer du genom att skapa en övergripande och kontrollerad struktur se till att det dagliga arbetet utförs genom en mycket god lagerkvalitet. Därtill kommer du att ha kontroll på det dagliga flödet av utleveranser och lagring.

Du kommer att leda  3–5 teamleaders med totalt 20-30 medarbetare i deras arbete genom att fördela arbetsuppgifter, coacha och utveckla samt hantera problemlösning, både ad-hoc och proaktivt.

Du kommer att rapportera till Ingram Micros operations manager.Arbetsuppgifter

Som  Area Manager kommer du att leda teamleaders och våra lagermedarbetare och fördela arbetsuppgifter.  Du har kontroll och ansvaret för det  dagliga flödet av utleveranser och lagring. Skapar en övergripande och kontrollerad struktur av det dagliga arbetet. Hanterar problemlösning ad-hoc och arbetar proaktivt. 

Formella krav

Minst ett par års erfarenhet som ledare med personalansvar för en större grupp medarbetare. Du har arbetat inom lager och logistikbranschen. För att lyckas i rollen krävs att du talar flytande svenska och engelska i tal och skrift. Andra språk är meriternade. Du har god IT-vana. Gymnasieexamen.

Personliga egenskaper

Som person ser vi gärna att du är målinriktad och kvalitetsmedveten, du förstår vikten av att nå uppsatta mål och upprätthålla en mycket god lagerkvalitet.

Du är en aktiv ledare, som tar initiativ, är ansvarsfull samt stödjer dina medarbetare.

Vi ser att du gillar att ta ansvar för ditt och andras arbete, ser lösningar i uppstådda problem och har en förmåga att driva arbetsgruppens arbete framåt, samt att du inte är rädd för att hugga i när det behövs. Vi ser även att du har en god kommunikativ förmåga och ger ett förtroendegivande intryck.Om anställning

Start enligt överenskommelse, så snart som möjligt. Du är anställd direkt hos vår kund Ingram Nordic Service utanför Kungsängen i Brunna. Fri parkering finns. Dagtid måndag - fredag, du  kommer att arbeta även vissa kvällsskift under veckorna..

Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt !  Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annika Winqvist, annika.winqvist@lernia.se, 072 2541827

Om företaget

Ingram Micro grundades 1979 och är idag marknadsledare inom teknik- och logistiktjänster. Med global infrastruktur med fokus inom moln, logistik, mobilitet och tekniska lösningar ser Ingram till att deras partners får rätt verktyg och support för att driva affärer mer framgångsrikt.

Ingram Micro i Sverige är en ledande distributör inom logistiktjänster, genom att erbjuda flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik. Deras logistikverksamheter bedrivs i Stockholm och Borås.

Referens

43832

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till