Jobbet Vi söker Norsktalande eller dansktalande supporttekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker Norsktalande eller dansktalande supporttekniker publicerad av Poolia

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Nu söker vi dig som vill arbeta som supporttekniker i en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Här får du möjlighet att arbeta med första och andra linjens support i olika IT-miljöer. Vi intervjuar kandidater löpande, varmt välkommen med din ansökan redan dag!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med att ta emot ärenden från kundens användare, hantera klientdatorer, servrar och mobiltelefoner, administrera i Active Directory samt rapportera problem i kundens supportleverans.

Vem är du?
För att du ska trivas i rollen som supporttekniker ser vi att du är serviceinriktad, noggrann och stresstålig. Du gillar att både arbeta självständigt och i grupp. Vidare drivs du av att samarbeta med dina kollegor. Erfarenhet: Teknisk utbildning Arbetat några år inom teknisk support Windows server och Klient, Apple MacOS Active Directory Office 365 SCCM Nätverk, hårdvara, ärendehanteringssystem, felsökning Erfarenhet av att jobba i servicedesk med teknisk support Flytande norska eller danska i tal och skrift

Om verksamheten
IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Referens

57507

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till