Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker montörer till Vislandaföretag. jobb i Alvesta på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker montörer till Vislandaföretag. på Uniflex

Vi söker montörer till Vislandaföretag.

Uniflex Alvesta, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
Företaget, som är beläget i Vislanda, är i en tillväxtfas och söker personal för sin produktion. Det är olika mekaniska detaljer som skall monteras, spolar som skall lindas och här förekommer även hård- lödning. Arbetet kräver noggrannhet. Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Personliga egenskaper
Som person är du effektiv, flexibel, nyfiken och har känsla för kvalitét. Du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta. Vi tänker att du som söker har • Tidigare erfarenhet av industriarbete och montering • Allmänt praktiskt lagd • B-körkort • Kunskap om hård-lödning är meriterande Frågor om tjänsten besvaras på [ Email address blocked ] . Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden löpt ut så välkommen med din ansökan redan idag.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57054