Jobbet Vi söker montörer! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker montörer! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Umeå
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en montör med erfarenhet av montering inom tillverkningsindustri. Tjänsten är på heltid och förväntas starta i mitten av v. 32 och löper fram till 28/9. Du anställs som konsult via StudentConsulting och arbetar ute hos kund.

Information om uppdraget:

I tjänsten som montör kommer du ansvara för tillverkning av artiklar, montering av instrument, påfyllnad av golvlager och utplockning av material, samt kontroll och paketering enligt gällande specifikationer.
Utöver detta ansvarar du även för att vara delaktig i den dagliga planeringen inom gruppen, hålla ordning och reda samt följa gällande lagar, regler och policys.

Du som anställd förväntas även definiera, rapportera och i förekommande fall utreda avvikelser och ta en aktiv roll i att initiera och driva förbättringar inom produktionen och företaget.

ANSVARSOMRÅDE:
- Säkerställa att levererad produkt överensstämmer med gällande dokumentation och utförandestandard.
- Löpande föreslå och efter överenskommelse med närmsta chef även genomföra förbättringar i den egna arbetsprocessen och arbetsmiljön.
- Hantera och vårda processutrustning, mätdon och annan arbetsplatsutrustning enligt anvisning.
- Löpande arbeta med att uppnå verksamhetens mål, kvalitetsplan och kvalitetspolicy, samt personliga mål.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
- Montering, kontroll, modultestning och paketering av produktionsgruppens produkter, reservdelar och tillbehör.
- Administration av orderdokument i enlighet med upprättade dokumentsatser, procedurer och instruktioner.
- Hantering av returer på tillbehör och reservdelar.
- Löpande föreslå och efter överenskommelse med närmaste chef även genomföra förbättringar i den egna arbetsprocessen och arbetsmiljön.
- Vara behjälplig och samarbeta med övriga avdelningar och kollegor för att tillgodose kundernas önskemål, krav och förväntningar.
- Vid behov rotera inom verksamhetens olika avdelningar.

Detta söker vi:

Du som söker ska ha en 3-årig gymnasial utbildning inom teknik alternativt minst 1 års erfarenhet av montering inom tillverkningsindustri.
Du bör även ha god datorvana då dokumentation är vanligt förekommande i arbetet.

Som person har du god social kompetens för att fungera bra i grupp samt för att stödja gruppens utveckling. Du är kreativ i ditt arbete för att hitta lösningar och förbättringar i produktionen. Du har god samarbetsförmåga och hög servicekänsla vid kontakt med kollegor och kunder – interna såväl som externa.

Har du det som krävs, sök tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande.
Välkommen in med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43240

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till