SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker maskinsvetsare till vår kund Valmet i Göteborg jobb i Göteborg på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Vi söker maskinsvetsare till vår kund Valmet i Göteborg på Uniflex

Vi söker maskinsvetsare till vår kund Valmet i Göteborg

Uniflex Göteborg Heltid
Ansök på företagets hemsida
Om tjänsten
Valmet i Göteborg arbetar med service och reservdelar till miljövänliga kraft- och värmepannor för tekniskt krävande bränslen samt av sodapannor till pappers- och massaindustrin över hela världen. Som maskinsvetsare kommer du att arbeta främst med sammanfogning av tub och fenmaterial i en portalsvetsmaskin som svetsar under pulver, svetsmetod 121.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Till vår produktionsenhet i Göteborg söker vi nu en maskinsvetsare. Valmet i Göteborg arbetar med service och reservdelar till miljövänliga kraft- och värmepannor för tekniskt krävande bränslen samt av sodapannor till pappers- och massaindustrin över hela världen. Som maskinsvetsare kommer du att arbeta främst med sammanfogning av tub och fenmaterial i en portalsvetsmaskin som svetsar under pulver, svetsmetod 121. Arbetsuppgifterna består av förberedande montering till portalsvetsmaskinen, framföra portalsvetsen, fenkalibrering, att kunna läsa och förstå ritningar, hantera gasskärning/riktning, svetsning i metoderna mig/mag och mma, kapning och fasning av tub/fenmaterial samt upprättar måttprotokoll på färdig produkt. Materialen vi arbetar i är allt från svart till nicelbas. Tillverkning sker i tidsbegränsade kundprojekt vars varaktighet varierar från några dagar upp till flera månader. Arbetet är skiftgående om två skift, dag och kväll. Under arbetets gång har du nära kontakt med dina kollegor, arbetsledare samt kvatlitetsavdelning för att stämma av så att arbetet fortskrider i enlighet med gällande regler och krav som föreskrivs för specifikt projekt. I tjänsten ingår även att medverka i monteringsarbeten och svetsning inom andra produktionsavsnitt.

Vem är du?
Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning eller motsvarande. Vidare har du god erfarenhet av ritningsläsning, svetsning under pulver 121 och certifikat för heta arbeten. Du har bra kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har travers och truckkort samt ser vi gärna att du har erfarenhet av att granska och syna svets. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och vill att du har ett självständigt och drivande arbetssätt men också är en positiv lagspelare med social kompetens och har lätt för att samarbeta. Vi ser även att du har förmågan att kommunicera väl i tal och skrift. Att du är intresserad av förbättringar och vill bidra till teamets och företagets utveckling är viktigt för rollen.

Om verksamheten
Valmet erbjuder en trivsam arbetsplats med internationell prägel och ett positivt arbetsklimat, där du får ta dig an stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Din anställning kommer att börja som konsult hos Uniflex med goda möjligheter att bli anställd direkt hos Valmet efter en tid.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 59909