Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker maskinoperatörer till vår kund Tenneco! jobb i Göteborg på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker maskinoperatörer till vår kund Tenneco! på Uniflex

Vi söker maskinoperatörer till vår kund Tenneco!

Uniflex Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Jobbeskrivning
Uniflex söker nu maskinoperatörer, gärna med erfarenhet inom svets, för uppdrag hos vår kund Tenneco som är lokaliserat i Arendal. Tenneco söker personal där dag, kväll och nattskift är aktuella. Tenneco är ett företag som är väldigt familjärt och värnar om sin personal. Som maskinoperatör kommer du att arbeta med att övervaka, justera och ansvara för driften av produktionens maskiner. Arbetsrollen är varierande, så har du erfarenhet av svets kan en del svetsarbete i både rostfritt och svart material också förekomma.

Personliga egenskaper
Kravspecifikation för rollen: • Erfarenhet från antingen liknande arbete, produktion eller relevant utbildningsbakgrund Meriterande för rollen: • Svetslicenser • Truckkort • Gymnasieutbildning inom teknik • Godkända gymnasiebetyg Det är meriterande att du har några års erfarenhet av svetsning samt att du har tidigare arbetslivserfarenhet från verkstadsarbete eller produktion. Svetslicenser är inget krav men meriterande. Då svetsning sker i både tunt och tjockt material ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att hantera olika typer av tjocklekar. Vidare tror vi att du som person är flexibel, lösningsorienterad och driven. Vi söker dig som kan tänka sig jobba varierat både med montering/underhåll och svetsning. Har du tidigare arbetat inom industrin som maskinoperatör/montör och är bekväm i det arbetet ses det också som meriterande. Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56508