Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker maskinoperatörer till träindustri! jobb i Alvesta på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker maskinoperatörer till träindustri! på Uniflex

Vi söker maskinoperatörer till träindustri!

Uniflex Alvesta, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
Just nu söker vi träindustriarbetare med erfarenhet av maskinbearbetning; såg och kantlistning. Från ritning så ställer du sågmaskinen inför formsågning och minimerar materialspill. I kantlistningen så ställer du och övervakar processen. Här kantlistar man både rektangulära, runda och formsågade skivor.

Personliga egenskaper
Du har en bakgrund inom bearbetning från träindustrin och ett bra anlag för materialhantering, detta för att minimera spill vid speciellt tillsågning. Meriterande är om du har truckkort. Du • är van att arbeta självständigt • Ser helheten och flödet i produktionen • är en lagspelare • har B-körkort Uniflex intervjuar löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Frågor om tjänsten besvaras lämpligen på [ Email address blocked ] . Uniflex


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55392