Jobbet Vi söker lekfulla och erfarna barnvakter till Ekerö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker lekfulla och erfarna barnvakter till Ekerö! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Ekerö

Arbetsbeskrivning

Gillar du barn och har tidigare erfarenhet av att arbeta som barnvakt? Är du studerande och vill jobba vid sidan om studierna? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi barnvakter till Ekerö, närmare bestämt Stenhamra och Färentuna. I rollen som barnvakt kommer du att ta hand om barn i olika åldrar, hämta de på förskola, leka med barnen, sköta måltider samt natta dem.

Passen är förlagda främst mellan måndag-fredag 17.00-21.15, med reservation för schemaförändringar. Helgdagar kan även förekomma. Det finns även arbetet på kvällar/nätter.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund på Ekerö. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande, har tidigare erfarenhet av att jobba med barn och som är ansvarstagande, stabil och trygg. Som person är du lekfull och kommunikativ med ett stort intresse för barn.

Krav för tjänsten är att du inte har något i ditt belastningsregister och pratar flyttande svenska. Det är meriterande om du har körkort men det är inte ett krav. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt på din personlighet och att du kommer överens med barnen.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45651

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till