SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker laboratorieingenjörer till läkemedelsindustrin jobb i Stockholm på Qrios

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker laboratorieingenjörer till läkemedelsindustrin på Qrios

Vi söker laboratorieingenjörer till läkemedelsindustrin

Qrios Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du laboratorieingenjör, kemist eller kanske biomedicinsk analytiker som är intresserad av läkemedelsindustrin? Vi söker kandidater som trivs på laboratoriet och som har erfarenhet inom kemi till spännande konsultuppdrag i början av nästa år. Våra kunder finns främst söder om Stockholm men även i Uppsala. Låter det här intressant för dig? Skicka in en intresseanmälan redan idag. Vi på QRIOS Life Science ser fram emot din ansökan!

Vem är du?
- Vi letar efter dig som har en naturvetenskaplig högskoleutbildning, gärna med inriktning kemi/läkemedelsteknik. - Vi välkomnar även ansökningar från dig som är biomedicinsk analytiker med erfarenhet från klinisk kemi. - Du får gärna ha tidigare erfarenhet inom våtkemi och HPLC. - Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. - Som person är du självgående, initiativtagande och ska ha lätt för att samarbeta. Vidare är du flexibel och kommunikativ. Du ska tycka om att labba och har ett allmänt tekniskt intresse.

Om verksamheten
QRIOS kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och life scienceföretag. Så, vare sig du är intresserad av forskning, Regulatory Affairs, Quality Assurance, miljö- och kvalitetskontroll, marknad och försäljning eller bara önskar ett karriärbyte, har vi en tjänst för dig.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 91