Jobbet Vi söker lönekonsult till vår kund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker lönekonsult till vår kund! publicerad av Lernia

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Om företaget:

Vi söker en lönekonsult omgående till vår kund som är verksam inom serviceförvaltning. HR- och löneavdelningen administrerar drygt 21 000 löneutbetalningar varje månad till de anställda och även inom vissa förvaltningar och bolag inom Region Stockholm. I lönehantering använder vi PA- och lönesystemet Heroma. Enheten består av 21 medarbetare på löneenheten, varav en teamledare och en lönecontroller och man arbetar i tre olika team.

Arbetsuppgifter
I rollen som lönekonsult kommer du att ingå i ett av löneteamen och tillsammans med övriga kollegor ansvara för specifika teams/funktioners/förvaltningars löner. Teamen utför i stort sett alla arbetsuppgifter utifrån löneprocessen. I arbetsuppgifterna ingår: 

  • Ansvar för hela löneprocessen.
  • Att ge råd till samtliga chefer och administratörer i verksamheten.
  • Ge support via telefon och i ärendehanteringssystem.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom lön samt har arbetat med praktiskt lönearbete i minst 3 år. Har du dessutom dokumenterad erfarenhet av PA-systemet Heroma och erfarenhet från att ha arbetat med ett flertal av de vanligt förekommande kollektivavtal som tillämpas i Sverige samt gärna arbetat i en större organisation ser vi det som meriterande. Krav för tjänsten är att du behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift samt har generellt goda datorkunskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du har en tidigare vana att arbeta utifrån processer samt att du har lätt för siffror och har en god struktur i ditt arbete.

Personliga egenskaper

Som person tror vi att du är positiv och social samt trivs i en servicefunktion där du har många kontaktytor. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och tycker om att vistas i en föränderlig miljö. Vidare bör du vara prestigelös och flexibel när du arbetar. Du är dessutom en drivande person som kan ta egna initiativ.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid 3 månader/Heltid/Stockholm  

Om anställningen
Tjänsten utgör ett konsultuppdrag som startar omgående och sträcker sig under tre månader med möjlighet till förlängning. Som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till vår kund.

Välkommen med din ansökan!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. generöst friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal.

Om ansökan
Skicka in CV samt personligt brev där du beskriver:
1. Varför du har sökt tjänsten
2. Din erfarenhet inom löneadministration

Referens

128380

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till