Jobbet Vi söker Löneadministratör till Atria i Sköllersta! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker Löneadministratör till Atria i Sköllersta! publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning


Har du tidigare erfarenhet av lönehantering och kunskap inom lönesystemet Agda PS? Till vår kund Atria i Sköllersta söker vi nu en driven och strukturerad Löneadministratör. Uppdraget är ett föräldravikariat på heltid med önskad start så snart som möjligt för att pågå i ett år framåt, med möjlighet till anställning på företaget för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Löneadministratör kommer du tillhöra löneavdelningen som består av tre löneadministratörer som gör lön för alla medarbetare på företaget. Du kommer att arbeta med hela löneprocessen månads- samt årsvis. Rapportera pensioner, ta fram och bearbeta statistik samt viss personaladministration är andra arbetsuppgifter som ingår. Arbetet på löneavdelningen har mycket fokus på att ständigt utvärdera, förbättra och utveckla löneprocessen.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att arbeta med lön och har kunskap om löneberäkning. Vidare ser vi gärna att du har arbetat i Agda PS sedan innan.

Som person är du driven, noggrann, lösningsfokuserad och service-minded. Du arbetar självständigt och tar egna initiativ samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. För att trivas i rollen som Löneadministratör ska du tycka om att arbeta i ett högt tempo, kunna ta för dig och se framåt samt leverera mot deadlines.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Referens

57432

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till