Jobbet Vi söker Kundtjänstmedarbetare på heltid till huvudkontor i Helsingborg. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker Kundtjänstmedarbetare på heltid till huvudkontor i Helsingborg. publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vet vad god kundservice innebär och brinner för att ständigt överträffa kundens förväntningar. Är du en person som uppskattar kontorstider och arbeta med telefon & dator som närmsta arbetsverktyg? Tveka inte sök redan idag!

Information om uppdraget:

Vår kund har sitt huvudkontor belägget i Helsingborg där alla avdelningar finns under samma tak. Du kommer arbeta som kundtjänstmedarbetare på kundtjänstavdelningen tillsammans med ca 60 andra engagerade och drivna kollegor. Vår kund är den ledande aktören inom sitt område online & det är ett företag som hela tiden växer och expanderar. Som anställd på företaget har du alla möjligheter till utveckling och ta del av företagets framgångsresa.

I rollen som kundservicemedarbetare hjälper du kunden genom att svara på frågor och vara den ultimata problemlösaren. Kunderna hanteras genom både telefon och mail. Du kommer få hjälpa kunden med reklamationsärenden, leveransfrågor samt guida dem på hemsidan. Är du även en vass merförsäljare är det ett plus i kanten. Du kommer arbeta med både telefon och dator som arbetsverktyg i kombination med många olika system att hantera, därav blir inte den ena dagen den andra lik och du utvecklas hela tiden i rollen.
Du får också chansen att lära dig hantera många olika typer av människor med olika typer av problem att lösa.

Arbetstiderna är förlagda mellan 08.00-17.00, Måndag-Fredag. Tjänsten beräknas tillsättas så snart vi hittat rätt kandidater. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Provanställning på 6 månader som konsult via oss tillämpas och därefter är det aktuellt med övergång till vår kund.

Detta söker vi:

För att vara lämplig för denna tjänst bör du motiveras av hög kundnöjdhet och du bör känna dig bekväm i telefonen, därav bör du ha förmågan att kunna vända missnöjda kunder till nöjda. Du bör klara av ett stillasittande arbete, där huvudet är det som arbetar. Du ska vilja jobba kontorstider och ha engagemanget med dig varje dag till jobbet. Du ska brinna för att vara en del i arbetet att få företaget att växa.

Vidare ser vi att du som söker är stresstålig, med skinn på näsan och gillar att jobba i ett högt tempo. Du har goda kunskaper i både tal och skrift och har lätt för att prata med alla slags människor. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av service och kundtjänst över telefon är meriterande. Tills sist är en grundläggande IT-förståelse och datorvana ett krav.

Låter detta som ett jobb för dig? Tveka inte att ansöka redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48147

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till