SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker konsumentintervjuare till kortare uppdrag! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker konsumentintervjuare till kortare uppdrag! på Academic Work

Vi söker konsumentintervjuare till kortare uppdrag!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Deltid
Vi söker dig som är serviceinriktad och vill arbeta vid två tillfällen i maj! Du kommer att vara en nyckelperson i en stor undersökning som görs på flera orter i Sverige! Din uppgift är att intervjua kunder som köper kvällstidningen, syftet med undersökningen är att gå till botten med - när och varför köper konsumenter tidningen?


Om tjänsten
Det här uppdraget är en förfrågan från kända kvällstidningar! Dom vill genomföra en undersökning kring synlighet av tidningar, och varför inköpen görs. Du kommer att fånga upp konsumenterna i och utanför butiken och genföra kortare kundintervjuer (tar ca. 3 min). Dessa undersökningar kommer att utföras i hela Sverige och deltagaren kommer få ersättning för att denne deltar - dvs du kommer vara mycket uppskattad!

Du erbjuds

* Ett roligt uppdrag där du får dryga ut studiekassan!
* Meriterande erfarenhet av servicearbete och kundundersökning!
* En fot in på Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av att intervjua kunder på de olika butikerna. Det viktiga och utmaningen i undersökningen är att få tag på köparna av kvällstidningarna. Ni kommer att besöka 4 olika ICA profiler: ICA Maxi, ICA Kvantum, ICA supermarket och ICA nära. Och du kommer att utföra mellan 12-125st kundintervjuer per profil beroende på hur stor butiken är samt kundantalet. Efter att intervjuerna är klara kommer du också att rapportera in i ett system där allt sammanställs.

Butiker som ska besökas:

Maxi Vasa Handelsplats Södertälje 17:e maj

Maxi Värmdö 20:e maj

Vi söker dig som
Övrig information

* Start: 17 maj
* Arbetstider: 8-17 eller 9-18
* Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15073036-SE