Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker kantpressare till vår kund i Olofström. jobb i Olofström på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker kantpressare till vår kund i Olofström. på Uniflex

Vi söker kantpressare till vår kund i Olofström.

Uniflex Olofström, Blekinge län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som kantpressare. Du har kunskap ifrån något eller några styrsystem som Ursviken eller Xpert, kunskaper i ställ/programmering och även goda kunskaper i mätning och ritningsläsning. Tjänsten gäller kantpress i både tunn och tjock plåt, stora och små jobb i korta serier då företaget är legotillverkare. Avrapportering sker i Monitor och Tekla.

Personliga egenskaper
Som person är du nyfiken, självgående, ordningsam, positiv och har ett stort tekniskt intresse. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb. Du har • Verkstadsvana från plåtindustri, kantpressning eller som maskinoperatör • Grundläggande allmänna datorkunskaper och specifikt Monitor • Lätt för att samarbeta i grupp • B-körkort och egen bil. Uniflex kommer att intervjua löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Uppdraget startar som en inhyrning men för rätt person finns goda möjligheter till att kunden tar över anställningen.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56376