Jobbet Vi söker kandidatansvarig, en nyckelroll vid rekrytering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker kandidatansvarig, en nyckelroll vid rekrytering publicerad av Skill

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Linköping
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Som kandidatansvarig på Skill blir du en del av ett starkt och framgångsrikt team - ett energiskt, lösningsorienterat gäng där intensivt arbete kombineras med mycket skratt för att lösa de många gånger utmanande rekryteringsprocesser som man jobbar med.

Om företaget
Skill är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en växande nationell närvaro. Våra ägare, som är 18 industriföretag, tre kommuner och ett regionförbund, vill att vi arbetar med att säkerställa kompetensförsörjning av högsta kvalitet. En viktig del i detta är att hjälpa våra kunder att rekrytera rätt kompetens till sitt företag. Genom närvarande chefer och stöttande kollegor som hjälper varandra mellan olika områden är vi ett företag som kan garantera att du kommer att mottas med värme och genuint intresse. Att bli en del av Skill innebär att du sveps med i ett affärsdrivet, engagerat gäng. Skulle det passa dig?

Dina arbetsuppgifter
Du stöttar rekryteringskonsulterna med kandidatinflöde i pågående processer. Detta innebär att bearbeta kandidatmarknaden inom kompetensområden där vi har pågående uppdrag eller vet att det finns en ständig efterfrågan. Dina främsta sökvägar är vår egen cv-databas, sociala medier, externa cv-databaser men du hittar även andra nätverk och sammanhang där kompetensen kan finnas. Du kvalificerar kandidaterna genom CV-granskning, intervjuer och referenstagning och bygger en bank av intressanta kandidater. Du har nära samarbete med rekryteringskonsulterna och kundansvariga för att hålla dig uppdaterad på vilka behov som finns. Du kartlägger olika kompetens/ branschområden och håller dig uppdaterad på vad som händer på arbetsmarknaden. Du deltar i mässor och nätverk för att skapa relationer med personer som är presumtiva kandidater eller kan tipsa om sådana.

Din profil
Du har eftergymnasial beteendevetenskaplig utbildning och gärna några års arbetslivserfarenhet. Du behöver ha en mycket god uthållighet i att systematiskt och strukturerat kartlägga och registrera information om presumtiva kandidater i våra system, då detta kommer att utgöra stor del av ditt arbete. Din förmåga att bygga goda relationer och skapa ett stort nätverk blir en framgångsfaktor. Du har ett genuint intresse för människor och har lätt att kommunicera både skriftligt, i telefon och personliga möten.

Ansökningsförfarande
Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryteringskonsult, Svanhild Johansson, 013-473 81 62 alt. svanhild.johansson@skill.se Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Referens

3483

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till