Jobbet Vi söker just nu Truckförare till Hydro Extrusion Sweden AB i Finspång har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker just nu Truckförare till Hydro Extrusion Sweden AB i Finspång publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Finspång
36 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Hydro är ett fullt integrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter med huvudkontor i Oslo, Norge. Företaget kombinerar lokal expertis, världsomspännande räckvidd och stora kompetenser inom forskning och utveckling. Utöver produktion av primär aluminium, valsade och extruderade produkter samt återvinning, utvinner Hydro också bauxit, raffinerar alumina och genererar energi. Detta gör Hydro till det enda 360° företaget i den globala aluminiumindustrin. Hydro har aktiviteter inom alla marknadssegment för aluminium med försäljning och handelsaktiviteter i hela värdekedjan och med mer än 30.000 kunder. Med över 100 års erfarenhet och produktion av förnybar energi, teknologi och innovation stärker Hydro kundernas och samhällets livskraft genom att utforma en hållbar framtid genom innovativa aluminiumlösningar.

Hydro Extrusion Sweden AB är den svenska profilverksamheten inom Hydro och marknadsledande inom strängpressning och bearbetning av aluminiumprofiler i Sverige. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher: hem & kontor, bygg, industri, elektronik, transport med mera. Vi har produktion i Vetlanda och Finspång. Våra försäljningskontor finns i Vetlanda, Finspång, Göteborg och Sundsvall. Försäljningsbolag finns i Finland och Baltikum.

                           Arbetsbeskrivning

Hydro Extrusion Sweden AB söker nu en truckförare till Speditionsavdelningen med placering i Finspång.

Som truckförare kommer du i huvudsak att arbeta med truckkörning utomhus. Det gäller framför allt lastning och lossning av gods men även transporter till och från produktionen. Arbetstiden för tjänsten är för närvarande 2-skift.Kompetens och erfarenhet

  • Vi söker dig som har stor erfarenhet av truckkörning.
  • B-körkort och utbildning för truck B1 (motviktstruck) är ett krav.
  • Meriterande men inte ett krav är körkort C2 (hjullastare).


Egenskaper

Du är som person positiv, ansvarstagande och har en stark känsla för service. Du är initiativrik och kreativ utan att ge avkall på ordning eller säkerhet.

Ditt kontaktnät kommer vara brett där uppdragsgivare och interna kunder variera. Därför är egenskaper som bra samarbetsförmåga och lyhördhet något vi ser som självklart. Ytterligare information

För mer information kontakta: cecilia.alegria.furberg@lernia.se, 072-254 33 18

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

31584

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till