Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker just nu kundtjänstmedarbetare! jobb i Vetlanda på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker just nu kundtjänstmedarbetare! på Uniflex

Vi söker just nu kundtjänstmedarbetare!

Uniflex Vetlanda, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Är du en social och serviceinriktad person som vill jobba inom kundtjänst? Då har vi tjänsten för dig! Är du en glad och serviceinriktad person som har viljan att ge det där lilla extra? Då kan detta vara något för dig! Vi på Uniflex söker just nu en kundtjänstmedarbetare till en av våra kunder i Vetlanda. Nu finns möjligheten att jobba för ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Företaget jobbar för att erbjuda nyskapande effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att omfattas av att hantera inkommande ärenden och svara på frågor avseende bland annat fakturor, tjänster och produkter. Du kommer även att ta emot och registrera reklamationer samt jobba med merförsäljning gentemot företagets baskunder. Arbetet innefattar en frekvent kundkontakt och därmed förväntas du att kunna kommunicera på ett professionellt sätt. Arbetstider är förlagda på dagtid, vardagar. Start: Omgående.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker denna tjänst är en strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten person som kan anpassa dig till befintliga instruktioner och processer. Viktigast är att du lägger stor vikt vid att möta kundens behov och kunna skapa en hög kundtillfredsställelse. Vidare är du social och har en god förmåga att kunna kommunicera och samverka med andra. För att lyckas hos just vår kund är du även en jordnära och prestigelös person med ett intresse för miljöfrågor. Krav för tjänsten: •Fullständig gymnasial utbildning, gärna inom ekonomi •Tidigare erfarenhet av att jobba inom kundtjänst, administration eller liknande servicearbete •God IT-vana samt goda kunskaper i Office-paketet (Excel, Word & Outlook) •Van vid ett självständigt arbetssätt och förmåga att ta egna initiativ •Meriterande om du har säljerfarenhet sedan tidigare Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 54494