Jobbet Vi söker juniora systemutvecklare inom C/C++ till Effnet i Luleå! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker juniora systemutvecklare inom C/C++ till Effnet i Luleå! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Effnet arbetar med globalt marknadsledande företag inom bland annat mobil kommunikation, satellitkommunikation och industriell kommunikation. Huvudfokus nu är inom utveckling av 5G. Vi söker nu juniora systemutvecklare som vill växa med oss.

Information om uppdraget:

Effnet grundades 1997 som en spin-off från Luleå tekniska universitet. Namnet Effnet kommer från att skapa effektiva nätverk med effektiva lösningar. Vi har många globala, medelstora och små företag som kunder på olika marknader, till exempel mobil kommunikation, satellitkommunikation och industriell kommunikation. Bland annat arbetar vi med företag som Intel, Cisco, Qualcomm med flera. Vi utvecklar nu mjukvaruprodukter i ledande teknologier såsom 5G. Kompetensen hos våra anställda är djupgående och vi klarar med bara en handfull personer av att leverera produkter där stora globala företag kanske behöver hundratals personer för att åstadkomma motsvarande. Vi bjuder nu in dig att vara med på denna resa och uppleva den tillsammans med oss.

Effnet är ett litet företag med platt organisation. Här finner du en samarbetsorienterad och inkluderande arbetsprocess där det kontinuerligt strävas efter produktivitet och effektivitet. Vi uppmuntrar våra kollegor att ta initiativ och delta i alla aspekter av vårt arbete. Som anställd hos oss finns det goda möjligheter att nätverka med människor i olika företag runt om i världen och i olika roller som berikar din egen utveckling, samt att kunna delta i vår affärsutveckling. Att främja en bra balans mellan arbetsliv och privatliv ser vi som en självklarhet där du bland annat erbjuds förmåner som flextid, möjlighet att arbeta hemifrån vid behov, hälsovård och tjänstepension inklusive rådgivning.

Nu söker vi vassa juniora systemutvecklare för programmering i C/C++. Du kommer arbeta och vara delaktig i hela utvecklingsprocessen av 5G-protokollstackar. Du använder Linux på ARM- och Intelprocessorer men utvecklar plattformsoberoende program med högsta kvalitet och prestanda och med moderna designmönster. Som junior systemutvecklare kommer du att få vara med i en innovativ arbetsmiljö där du kommer ha ett stort inflytande i utvecklingen och på teamets prestation.

Detta söker vi:

Vi vill att du som söker har grundläggande kunskaper inom C/C++ och olika skriptspråk. Utbildningsmässigt ser vi gärna att du läst civilingenjör inom datateknik eller har likvärdig utbildning. Du har ett genuint intresse av programutveckling. Vi ser även att du har goda kunskaper i tal och skrift, på både engelska och svenska. Som junior programmerare tror vi att du drivs av en nyfikenhet och av att kontinuerligt utvecklas kunskapsmässigt. Du har lätt att samarbeta med andra och trivs bra med att ta egna initiativ till lösningar på problem.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringen för tjänsten. Anställningsmässigt blir du i denna rollen anställd direkt av Effnet. Startdatum sker enligt överenskommelse. Har du vidare funderingar om tjänsten eller vill veta mer får du gärna höra av dig till ansvarig rekryterare Therese Isaksson på telefon 072-2145329 eller via mail på therese.isaksson@studentconsulting.com.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51834

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till