Jobbet Vi söker IT-konsult till Örebro har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker IT-konsult till Örebro publicerad av Randstad AB

Part-Time
Örebro

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du en analytisk problemlösare som går i mål med dina ärenden? Är du redo att ta nästa steg i karriären och ta dig an ett uppdrag med stort eget ansvar och utveckling. Du kan jobba självständigt men samtidigt tycka om samarbete och ha god förmåga att ge service och bygga relationer med kollegor och kunder. Som IT-konsult hos vår kund kommer du arbeta med drift och support av IT-infrastruktur och applikationer, framförallt på plats hos våra kunder men också på distans.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.ansvarsområde.

Arbetet innebär drift och support av IT-infrastruktur och applikationer, framförallt på plats hos våra kunder men också på distans. Du kommer att arbeta med all förekommande driftsatt mjuk- och hårdvara och du löser våra kunders uppkomna användar- och driftproblem av enklare och mer komplicerad art.

- Du kommer att delta i implementationer av nya och definierade tjänster på Windows samt göra tillägg och ändringar i kundmiljöer.
- Du kommer också att vara en resurs i interna förbättringsprojekt samt i kundprojekt och ingå i ett konsultteam som arbetar inom samma område.


arbetstider.

Heltid med goda möjligheter till anställning hos kund efter inhyrningsperiod. Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00. Start omgående.


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen som IT-konsult söker vi dig som har: 
- Relevant eftergymnasial IT-utbildning eller kompetens som kan bedömas som likvärdig. 
- Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som IT-konsult och/eller tekniker i en IT-driftmiljö.
- Du måste ha kompetens inom Microsoft klient- och serveroperativsystem (Windows Server 2008 och senare) samt kunna installera, konfigurera och administrera operativsystem och tillhörande delar.
- Du har lätt att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska samt har körkort.

Meriterande
Vi ser det som meriterande om du har kunskaper inom någon/några av följande produkter och tekniker.
- Citrix
- Microsoft Exchange
- SQL
- RDS
- Azure
- Office365. 
Företaget använder både VMware och Hyper-V i sina lösningar varför kunskap om virtualisering är meriterande. Vidare är det också meriterande med en grundläggande förståelse för backup, nätverk och datakommunikation, brandväggar samt kunskaper om Unix/Linux, Apple Mac och mobila enheter

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

2020-10-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: [ Email address blocked ] - Click here to apply to Vi söker IT-konsult till Örebro

Referens

201308584

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till