Jobbet Vi söker IT-Helpdesk tekniker med fokus på konferensrum har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker IT-Helpdesk tekniker med fokus på konferensrum publicerad av Axis Communications

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Sweden - Lund

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2747

Vilka är vi?
Axis uppfann världens första nätverkskamera 1996. Vi har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning och intelligenta säkerhetslösningar och levererat en rad banbrytande produkter. Vi ser nu fram emot att bana väg för många fler! Vi ger miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidrar till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Vad kommer du att jobba med?
Dina ansvarsområden som konferensrumstekniker/IT support tekniker spänner över följande områden på Axis:

Konferensrumsansvarig tekniker vilket innebär att se till att alla våra 170 konferensrum är funktionsdugliga och har samma bestyckning vad gäller tekniken. Du är även vår kontaktpunkt för att sätta upp nya konferensrum, supportera konferensrummen vid problem och hjälpa våra slutanvändare när dom har problem. Vi tror att du brinner för att kunna vår teknik bäst, att du ska veta vad vi behöver härnäst för att överträffa våra slutanvändares förväntan.

  • Internutbildning av samtlig teknisk utrustning samt intern support
  • Kontaktperson vid större möten för proaktiv genomgång av systemen
  • Kontaktperson vid tekniska problem
  • Sätta upp felanmälan processer
  • Hålla sig uppdaterad inom området

Förutom att vara konferensrumsansvarig tekniker så ingår även arbetsuppgifter som IT Support, vilket innebär bland annat:

  • Kontoskapning i olika system.
  • Windows och Mac support kan du även Linux så är det grädde på moset.
  • Viss mobiltelefonsupport

Du kommer vara med i planering och ingå i vissa projektgrupper tillsammans med våra avdelningsansvariga.

Vem letar vi efter?
Vi vill att du ska veta vad gott bemötande är och att du i vårt gäng också är en glad, social, positiv själ som såklart är bra på att planera, samarbeta och prioritera. Du inspireras av att använda teknik för att lösa problem. Du är en person som tycker om att utmana dig själv och prova nya saker. Du har en positiv attityd (säger ja först och frågar därefter om förutsättningarna) och vill gärna hjälpa dina kollegor precis som du själv kan be om hjälp när det behövs.

Vi erbjuder en internationell miljö, en arbetsplats med kompetenta och dedikerade kollegor där våra slutanvändare hela tiden skapar nya utmaningar och ger oss nya kunskaper. Vi vill lova att det är intressant här, vi tycker att våra slutanvändare är världens mest spännande och vi möter alla på bästa sätt. Vi är ett team, men ibland är självständighet och beslutsamhet ledord.

Erfarenhet av arbete i en supportorganisation är meriterande.

För rollen krävs god svenska och engelska i tal och skrift.

Hur är det att arbeta på Axis?
Öppenhet pratas det om i många företag men på Axis är det en del av vår kärna. Vår största tillgång är förmågan att samarbeta. Vi vet att bra idéer kan komma när som helst och var som helst och därför uppmuntrar vi alla att bidra och vara innovativa. Är du en person som gillar att vara med där det händer, göra skillnad och bidra till att putta vår värld en bit i en positiv riktning kommer du att känna dig hemma hos oss. Vi jobbar hela tiden aktivt med vår kultur - där laganda, lika möjligheter för alla och att ha roligt är viktiga delar.

Vi vill att du ska trivas med att jobba hos oss och därför erbjuder vi förmåner såsom flexibel arbetstid, morgonfika varje dag, fredagskaka, bonusprogram, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och din alldeles egna Axis-cykel, för att nämna några.

Ansök nu!
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Katarina Persson på 046 272 1328.

Referens

2328675

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till