Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker installatörer till Eltel i Växjö! jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker installatörer till Eltel i Växjö! på Uniflex

Vi söker installatörer till Eltel i Växjö!

Uniflex Växjö, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
Vi bygger en hållbar och uppkopplad värld med effektiva och innovativa lösningar för el- och kommunikationsnät för kommande generationer! Vi söker nu fastighetsnätinstallatörer till Eltel Networks i Växjö för arbete i närområdet. I tjänsten så kommer du b.la att läsa och tolka arbetshandlingar och nätschema för fiberinstallation i fastigheter. Du kommer också att hantera mätinstrument och analysera resultat för att kontrollera kvaliteten på installerad fiber.

Personliga egenskaper
Du har en teknisk bakgrund från gymnasium, yrkesskola eller motsvarande och dokumenterad erfarenhet av fiber dvs fastighetsnät, el eller motsvarande. Personen vi söker har erfarenhet av att arbeta • I driftsatta nät • Med PC-baserade stödsystem och instrument • Microsoft Office B-körkort är ett krav. Arbetstiden är förlagd på dagtid. Frågor om tjänsten besvaras lämpligen på [ Email address blocked ] Uniflex kommer att intervjua löpande så välkommen med din ansökan redan idag.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55380