Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker industripersonal till Växjö jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker industripersonal till Växjö på Uniflex

Vi söker industripersonal till Växjö

Uniflex Växjö, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu ett flertal industriarbetare till vår mycket expansiva kund i Växjö! Uniflex söker personal inom eftertempo, smedja, slipning och montering. Om du behärskar flera av tjänsterna vi söker så ökar dina möjligheter till rotation hos kunden. Företaget finns beläget i Växjö och personalen arbetar i skiftgång. Uppdraget startar med en inhyrning och det finns goda möjligheter till en fortsatt anställning hos kunden! För rätt person erbjuds här goda utvecklingsmöjligheter.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att Du • har erfarenhet av industriarbete • Är van att arbete med högt ställda kvalitetskrav och är noggrann som individ • gillar att samarbeta i team • har B-körkort Har du truckkort så är det meriterande. Uniflex intervjuar och tjänsterna tillsätts löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Frågor om tjänsten besvaras på [ Email address blocked ]


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55534