Jobbet Vi söker industriarbetare till Norrköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker industriarbetare till Norrköping publicerad av Skill

Heltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning


Nu söker vi hängivna och engagerade sommarjobbare till en av våra kunder i Norrköping.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi engagerade personer som vill arbeta inom industrin under sommaren. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innebära buntning och köra bandmaskin. Du kommer även hantera stora pappersrullar, vilket är av stor vikt för att produktionen ska fortgå.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann, driven och fokuserad i ditt arbete. Krav för tjänsten är truckkort. Säkerhet är A och O på denna arbetsplats och det är därför meriterande om du har erfarenhet av att implementera säkerhet i det dagliga arbetet men inget krav.

Ansökningsförfarande
Passar du in på beskrivningen? Skicka in ditt CV redan idag! Du ansöker via vår hemsida www.skill.se. Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail, men vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Emma Kilian, 011-199473 eller på emma.kilian@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

4339

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till