Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker Industriarbetare till kund i Växjö! jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker Industriarbetare till kund i Växjö! på Uniflex

Vi söker Industriarbetare till kund i Växjö!

Uniflex Växjö, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu ett flertal industriarbetare till vår mycket expansiva kund i Växjö! Uppdraget startar med en inhyrning och det finns goda möjligheter till en fortsatt anställning hos kunden! För rätt person erbjuds här goda utvecklingsmöjligheter. Uniflex söker personal inom eftertempo, smedja, slipning och montering. Företaget finns beläget i Växjö och personalen arbetar i skiftgång.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att Du • har erfarenhet av industriarbete • Är van att arbete med högt ställda kvalitetskrav och är noggrann som individ • gillar att samarbeta i team • har B-körkort Uniflex intervjuar löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Frågor om tjänsten besvaras på [ Email address blocked ]


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Vi söker Industriarbetare till kund i Växjö!
Uniflex Växjö Heltid
Vi söker CNC-operatör till expansiv kund i Växjö!
Uniflex Växjö Heltidsanställd
Vi söker en CE-Chaufför för sommaruppdrag natt!
Uniflex Växjö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 54882