Jobbet Vi söker industriarbetare till Katrineholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker industriarbetare till Katrineholm publicerad av Skill

Heltid
Katrineholm
0,00kr/ år
23 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Söker du nytt jobb? Nu har du möjligheten att få ett långsiktigt arbete inom industriell verksamhet. Vi söker nu nya medarbetare till flera utav våra industrikunder i Katrineholm. Oavsett om du har tidigare erfarenhet från industrin eller är helt grön inom området och bara drivs av ett stort intresse så ska du se hit. Du kan vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Beroende på vilket företag dina erfarenheter och intressen matchar bäst med kommer arbetsuppgifterna kunna vara exempelvis något eller några av nedanstående; •Maskinoperatör •Montage •Truckkörning •CNC •Paketering •Underhållsmekanik •Service •Svarvning •Slipning •Skärning •Blästring •Sortering •Orderhantering Även rutinbaserade arbetsuppgifter såsom städning och underhåll av maskiner och lokaler förekommer på de flesta industrier. Arbetstiderna kommer till stor del utgöras av skiftarbete.

Din profil
I din ansökan till tjänsten vill vi veta varför just du passar för arbete inom industrin. Beskriv vad i dina erfarenheter, utbildningar och/eller intressen inom detta område som gör att vi ska kontakta just dig. Vi tror att du som söker trivs i industri- och verkstadsmiljö där individuellt arbete är lika självklart som att arbeta i grupp för att nå de gemensamma målen. Vi ser att du är lättlärd och har ett genuint tekniskt intresse, du har inga problem att fråga om hjälp för att ta dig vidare i din upplärning och utveckling. Varesig du är nyligen examinerad, har viss yrkeslivserfarenhet eller om du har gedigen yrkeslivserfarenhet och går i tankar om att hitta nytt jobb, sök idag! Vem söker vi? Vi söker just nu dig som vill ha ett arbete där du är bekant med arbetsuppgifterna och känner trygghet i det du ska göra men det finns också utrymme för dig som vill utvecklas och hitta nya utmaningar. Vi ser att den som söker vill ha en långsiktig anställning inom industrin och för att trivas i tjänsten tror vi att du har ett tekniskt intresse och är praktiskt lagd. Det är mycket meriterande om du har; - Truckkort - Traverskort - Körkort Lön enligt gällande kollektivavtal. Rekrytering sker löpande.

Ansökningsförfarande
Tycker du att det här låter som ett arbete för dig? Skicka in din ansökan direkt idag! Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Martina Lundahl på martina.lundahl@skill.se eller 011-199472.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Skill ägs av ett antal olika industriföretag, kommuner och Region Östergötland. Vi finns på 10 platser runt om i Sverige med huvudkontor i Linköping. Internt är vi fler än 60 medarbetare som tillsammans har en bred erfarenhet av rekrytering och bemanning inom både industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3425

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Industri - tillverkning - maskin - Katrineholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.